MyMonii Om os

Mød teamet bag MyMonii

Louise Ferslev

Founder & CEO

Brian Bak Laursen

Co-owner & CTO

Thor Angelo

Co-founder & CCO

Bodil Henriksen

QUALITY ASSURANCE

Tomáš Krajník

Product design & UX

Sofie Kammer

Social Media Manager

Jacob Mølby

Student Software Developer

230k+

Har downloadet MyMonii

580k+

Opgaver løst

250k+

Lommepenge overførsler
MyMonii

Mere end 230.000 har allerede hentet MyMonii, som er en gratis app til hele familien, der gør det sjovt og let for børn og unge at lære om værdien af penge.

Det er vores mission, at give familier en praktisk og sjov måde til at arbejde med økonomisk læring på. I takt med at samfundet bliver mere digitalt og kontantløst, og hvor børn og unges ønsker, forventninger og forbrugsvaner skyder i vejret, bliver det desto vigtigere end nogensinde før, at de allerede i en tidlig alder får et sundt forhold til penge, hvordan de tjenes og hvad det betyder, når de er brugt.

Som forælder, får du et simpelt værktøj til at administrere dit barns lommepenge og opsparing. Du kan overføre lommepenge til dit barn, og oprette opgaver eller faste huslige pligter, som barnet kan løse for at tjene et tilskud til deres opsparing.

Hvordan det startede

MyMonii startede officielt i 2015 af Louise Ferslev, der selv er mor til to, som under sin uddanelse havde fundet på idéen om digitale lommepenge. Dengang var idéen at udvikle en slags børnevenlige gavekort, under navnet Lommepengekortet. Man kan dog roligt sige, at ambitionerne er steget en smule siden da.

MyMonii har igennem de seneste 3 år hjulpet tusindvis af familier med at adminstrere lommepengene, og lære de yngste om pengenes værdi. De mange familiers feedback og inputs, er med til at forme appen som den er i dag. Vi er dog langt fra i mål endnu og teamet bag MyMonii drømmer om, at skabe den absolut bedste og mest populære lommepenge- og betalings app til hele familien.

MyMonii premium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

Kom i gang med MyMonii gratis

Det tager kun få minutter at samle familien