Ofte stillede spørgsmål

Brug for mere info?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan afbestiller jeg mit MyMonii Premium abonnement?

Hvis du ikke længere vil have dit MyMonii Premium abonnement, kan du afbestille det under indstillinger i forældreappen.

Problemer? Skriv til hello@mymonii.com, så hjælper vi dig videre.

Mit barn har mistet sit kort. Hvad gør jeg?

Hvis dit barn mister MyMonii kortet, kan du med det samme blokere kortet i forældreappen. Finder I kortet igen, kan i gen-aktivere kortet appen.

Dukker kortet ikke op igen, kan I under indstillinger, også vælge at bestille et nyt kort. Det koster 100,- kr.

Hvordan får jeg slettet min bruger eller data?

- Vi vil naturligvis være super kede af, hvis ikke du længere ønsker at anvende MyMonii. Men du har altid ret til at kontakte os, for at få slettet din bruger eller dine data. Du skal blot skrive til hello@mymonii.com.

- Vi vil gerne understrege, at vi udelukkende opsamler og anvender data med henblik på at optimere din brugeroplevelse i app'en. Vi kigger desuden aldrig på individuelle data, medmindre du kontakter os i forbindelse med at få hjælp til app'en.


Hvordan fungerer MyMonii kortet?

MyMonii kortet er et forudbetalt kort. I modsætning til et debitkort eller kreditkort, er et forudbetalt kort ikke linket til nogen bankkonto, og kan ikke trækkes over. I stedet bruger barnet penge, som allerede er indbetalt på kortet.

Med MyMonii Premium har vi linket de populære features i appen til et forudbetalt kort, så barnet selv kan adminstrere sine lommepenge, og de penge som det evt. tjener på at løse opgaver. Desuden har vi tilføjet et ekstra lag af muligheder for forældrekontrol og sikkerhed, så barnet kan lære om økonomi i trygge og sikre rammer.

Kan barnet bare bruge løs?

Selvom MyMonii kortet virker alle steder - i butikker, online og på ferier - har vi gjort det nemt for forældre at sætte klare grænser for forbruget. Som forælder kan du nemt vælge at sætte daglige forbrugsgrænser, blokere samt aktivere kortet, og tilvælge notifikationer for hver gang dit barn bruger penge.

Da MyMonii kortet er et "forudbetalt kort", kan barnet, selv uden forbrugsgrænser, aldrig bruge flere penge end der er overført til kortet.

Virker MyMonii Premium med alle banker og typer af kort?

Som forælder kan du overføre penge til dit barns MyMonii kort med alle typer af danske betalingskort.

Det har ingen betydning hvilken bankforbindelse du som forælder har, da MyMonii er et "forudbetalt kort" som du indbetaler til via dit eget kort. Derfor er børnene også 100% uafhængige af bankerne med MyMonii Premium.


Hvorfor koster MyMonii Premium penge?


For 29 kr. pr. måned får børnene deres eget fysiske betalingskort, som virker både i butikker og online, og som kan overføres til samt kontrolleres fra forældre-appen. Som forælder kan man sætte forbrugsgrænser, blokere kortet og kan modtage notifikationer for hvert køb. Kortet virker samtidig med opgave- og lommepengene funktionerne I kender fra MyMonii, som giver et nemt overblik til børn- og forældre. De fleste er funktioner, man ikke kan få med bankernes junior-løsninger.

Prisen afspejler de udgifter vi har til at udvikle appen, trykke kortet, og til at fastholde et højt support-niveau. I modsætning til bankerne tjener MyMonii ikke penge på renter, gebyrer eller lån, men vi betaler gebyrer i forbindelse med hævninger og overførsler til børnenes kort. Det er ekstremt vigtigt for os, at vi har fuld gennemsigtighed om vores priser og ingen skjulte gebyrer. Derfor kan du altid skrive med yderligere spørgsmål til hello@mymonii.com.Hvornår modtager vi MyMonii kortet?

MyMonii Premium og MyMonii kortet er underlagt strenge sikkerhedskrav, og er derfor stadig i testfasen. Vi forventer at kunne sende forudbestilte kort i starten af 2020.

Så snart Mymonii Premium er klar, vil I modtage en mail med oplysninger og link til bestilling af kortet. Efter bestilling vil I modtage kortet inden for 2-6 hverdage.

Selvom I skriver jeg op til at modtage kortet her på siden, er jeres opskrivning ikke forpligtende.Andre spørgsmål

Vores support team sidder altid klar til at svare på spørgsmål og vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

Skriv på hello@mymonii.com

MyMonii premium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

Kom i gang med MyMonii gratis

Det tager få minutter at samle familien