mymoniipay-bg2.png

MyMonii Pay

Som barn kan du betale med din MyMonii opsparing
i rigtige butikker og med fuld forælderkontrol

 
 

MyMonii Pay

MyMonii Pay giver børn mulighed for at betale med deres MyMonii opsparing i fysiske butikker, præcis som man kender det fra andre mobile betalingstjenester. Forskellen ved MyMonii Pay er, at du som forælder, vil have den fulde kontrol over, hvor mange penge dine børn kan bruge. Samtidig kan du følge med i hvordan, hvor og hvornår dine børn bruger sine penge.

Vi var i Tivoli i lørdags, og Caroline betalte selv for alle sine køb med MyMonii Pay. Hun voksede jo for hvert køb. Wauw!
— Familien Søndergaard
Billy er meget stolt over sin første tur i Netto, hvor han selv betalte

Billy er meget stolt over sin første tur i Netto, hvor han selv betalte

Sådan kommer du i gang

1. Sæt jer sammen, barn og forælder, med barnets telefon.

2. Fra barnets app, skal I logge ind og herefter klikke på 'Pay'-ikonet i bunden af app'en.

3. Herefter bliver I bedt om at bekræfte vores MyMonii Pay betingelser og at vælge hvilken forælder, som ejer det Dankort i ønsker at anvende.

4. Når det er sket, skal I finde den bank som har udstedt jeres Dankort og herefter logge ind med NemID.

5. Det vil give jer adgang til at se alle de Dankort som, du som forælder, har registreret i den valgte bank. Bemærk, at det i øjeblikket kun er muligt at benytte Dankort.

6. Vælg et Dankort og opret herefter en PIN-kode til det. Koden skal barnet anvende, hvis han eller hun ønsker at foretage et køb på mere end kr. 350,-.

7. Hurra, I er nu klar til at prøve jeres første køb med MyMonii Pay. Næste gang I klikker på 'Pay'-ikonet vil betalingsflowet starte.

 

Sådan betaler du med MyMonii Pay

1. For at kunne betale med MyMonii Pay skal telefonen have forbindelse til internettet og Bluetooth skal være aktiveret. Derudover virker MyMonii Pay kun i de butikker, hvor de tager imod betaling fra 'Dankort app'en' (Spørg evt. ekspedienten om de tager imod 'Dankort app').

2. Når du er klar til at betale i butikken, skal du klikke på 'Pay'-knappen på barnets telefon.

3. Herefter skal telefonen holdes hen til betalingsterminalen. Gør du det før, at ekspedienten er færdig med at scanne dine varer, vil der stå 'Venter på betaling' og ellers vil du kunne se beløbet du skal betale.

4. Nu skal du blot trykke på 'Gennemfør betaling', så snart dette er muligt.

 

Betaling med QR-kode

Det hænder nogle gange at teknologi ikke virker, som vi gerne vil have det. Hvis telefonen ikke reagerer, når den kommer tæt på betalingsterminalen, kan det være fordi at Bluetooth-signalet ikke virker - du kan derfor prøve med QR-kode.

1. På de fleste betalingsterminaler, er det muligt at trykke en QR-kode frem, når den er klar til at du kan betale. Ofte vil den funktion være gemt på knappen 'F1'.

2. Hvis det lykkes at få en QR-kode frem på betalingsterminalen, skal du i barnets app,  stadigvæk trykke på 'Pay'-knappen. 

3. Herefter skal du få QR-koden til at passe med den inderste firkant på telefonen.

4. Nu skal du blot trykke på 'Gennemfør betaling', så snart dette er muligt.

 

Ofte stillede spørgsmål


Jeg har brug for hjælp til MyMonii Pay, hvad gør jeg?

- Du kan besøge vores hjælpesektion her på siden. Hvis ikke du kan finde et svar på dit spørgsmål derinde, er du meget velkommen til at kontakte os på hello@mymonii.com.


Hvor kan man betale med MyMonii Pay?

- Det kan du alle steder hvor de tager imod Dankort app'en. Se et udvalg af butikkerne herunder:

Du kan betale i Bilka, Netto, Føtex og Salling samt de Starbucks der ligger sammen med supermarkederne. Herudover i Rema1000, MENY, SPAR, Kvickly, Super Brugsen, Dagli' Brugsen, Irma, Fakta, Lidl, Let Køb, Min Købmand, Løvbjerg, Q8, Maxi Zoo, Emmerys, Matas, Zoologisk Have (København), jem&fix, Nordisk Film biografer, Matas, Illum, Sport24, Sport24 outlet, Sportigan. 

Husk at bed ekspedienten sætte en Dankort transaktion igang og kig efter disse logoer ude ved terminalerne:

Sinage_hand+logo-01.png
Sinage_hand+logo-03.png

Hvordan er sikkerheden?

- MyMonii og vores app er sikkerhedscertificeret og herudover samarbejder vi med Nets omkring sikring og hemmeligholdelse af dine kortoplysninger, betalinger og lign. der behandles fuldstændig krypteret.

Som forælder vil du desuden altid have sikkerheden i at kunne spærre for MyMonii Pay eller begrænse dine børns forbrug til et niveau, som du er tryg ved. Har du herudover spørgsmål til sikkerheden, er du meget velkommen til at kontakte os.


Kan mine børn så bare bruge løs?

- Det er 100% dig som forælder, der bestemmer for mange penge, som dine børn kan bruge fra dit Dankort. Først og fremmest vil dit barn aldrig kunne bruge flere penge, end der står på deres opsparing.

Hernæst får du adgang til noget, som vi kalder 'Forbrugsgrænse', der kan sættes til alt mellem kr. 0,- og kr. 1.000,-. Det er din ekstra sikkerhed for, at dine børn aldrig vil kunne købe for mere, end du tillader. Når dette beløb rammer kr. 0,- vil du manuelt skulle ind og tanke den op igen.

Sidst har Nets indbygget en ekstra sikkerhed, der betyder, at et barn aldrig vil kunne købe for mere end kr. 1.000,- pr. dag.