BETINGELSER VEDR. MYMONII PAY

Ved at acceptere disse vilkår, vil du indgå en aftale med MyMonii ApS, CVR: 37231436 omkring anvendelsen af MyMonii Pay, som er navnet på betalingsfunktionen i MyMonii appen.

Hvad er MyMonii Pay?

MyMonii Pay giver dig som forælder mulighed for at virtualisere dit Dankort til dit barns mobiltelefon og derefter kan dit barn bruge appen til at foretage Dankort-betalinger. Når du har virtualiseret dit Dankort på dit barns mobiltelefon, kan dit barn betale med appen i forretninger, der har terminaler, som tager imod Dankort mobilbetalinger. MyMonii Pay kan benyttes i de forretninger hvor skiltningen viser, at man kan betale med Dankort appen.

At dit Dankort bliver virtualiseret betyder, at det er lagret i en elektronisk udgave, der ikke er identisk med dit fysiske Dankort. Lagringen sker i mobiltelefonen og derfor skal du som forælder virtualisere dit Dankort til dit barns mobiltelefon.

Hvor mange penge kan mit barn bruge med det virtualiserede Dankort, fra sin mobiltelefon?

Dit barn kan kun bruge de penge, som vises i MyMonii appen. Forbrugsgrænsen i MyMonii appen bestemmes og styres af dig fra forældre MyMonii appen og der kan ikke bruges flere penge end det du har sat som forbrugsgrænse. Derudover er der en overgrænse for alle MyMonii Pay brugere på 1.000 kr. dagligt. Denne grænse er sat af Nets. Hvis beløbet for denne grænse ændres af Nets eller MyMonii, får du og dit barn besked i appen, gennem et nyhedsbrev og på vores hjemmeside www.mymonii.com.

Om MyMonii appen – hvor kan jeg bruge den, og hvordan virker den?

Du virtualiserer dit Dankort i dit barns MyMonii app ved at indtaste dine Nem-ID oplysninger. Herefter verificerer Nets, at det er dit Dankort og at du dermed er over 18 år. Som led i virtualiseringen skal du vælge en PIN-kode, som dit barn skal taste, når du benytter MyMonii Pay til betaling. Den selvvalgte PIN-kode skal du og dit barn opbevare med samme omhu som PIN-koden til dit fysiske Dankort. Efter virtualiseringen opbevarer MyMonii appen ikke dit kortnummer. Kortoplysningerne fra dit Dankort overføres ikke til terminalen, når dit barn betaler med appen.

Dit barn betaler med det virtualiserede Dankort ved at holde telefonen hen til terminalen eller ved at scanne en QR-kode på terminalen. Hvis beløbet på transaktionen er højere end 350 kr., vil dit barn blive bedt om at indtaste din PIN-kode. Dit barn kan se på terminalen, om betalingen er gennemført korrekt. Derefter vil transaktionen blive behandlet på samme måde som alle andre Dankort transaktioner.

Sikker brug af MyMonii Pay

Du og dit barn skal tage følgende forholdsregler, når I bruger MyMonii Pay:

  • Lås telefonen, når den efterlades, så kan andre ikke få adgang til oplysningerne

  • Vælg en PIN-kode, som ikke anvendes til andre tjenester

  • Videregiv ikke PIN-koden til andre. Skriv den heller ikke ned

  • Hvis dit barn overlader eller låner sin telefon til andre, skal appen slettes. Dette gælder også, når dit barn skifter telefon, eller hvis den sendes til reparation.

Fortrydelse og indsigelse

Når en betaling med MyMonii Pay er gennemført, kan dit barn ikke annullere den. Forretningen kan dog have indrømmet dit barn en ret til at returnere varen og få pengene retur. I andre situationer kan du efter omstændighederne være berettiget til at fremsætte en indsigelse.

Opsigelse

MyMonii kan opsige brugen af appen med 3 måneders varsel. Det kunne fx være tilfældet, hvis dit barn ikke anvender MyMonii Pay. Sletter du din MyMonii app, betragtes det som opsigelse af din brug af appen uden yderligere varsel.

Spærring

Som forælder kan du altid, fra din forælder MyMonii app, følge med i de transaktioner dit barn gennemfører. I tilfælde af misbrug eller mistanke om misbrug, skal du spærre dit Dankort.

Ændringer

MyMonii kan ændre disse vilkår med 3 måneders varsel. Det sker ved, at MyMonii publicerer en opdateret udgave i din og dit barns MyMonii app. I vil modtage en meddelelse i appen om, at vilkårene vil blive ændret og opdateret. Den opdaterede udgave vil være gældende fra den offentliggjorte ikrafttrædelsesdato. Du kan finde gældende udgave af vilkårene på vores hjemmeside www.mymonii.com.

Regler for brug af MyMonii Pay i øvrigt

Dit pengeinstituts kortholderregler og almindelige forretningsbetingelser gælder i øvrigt, når dit barn betaler med MyMonii Pay, eller når du vil fremsætte en indsigelse. Du kan finde kortholderreglerne og forretningsbetingelserne på dit pengeinstituts hjemmeside.

Behandling af personoplysninger i MyMonii
Når du eller dit barn opretter en bruger i MyMonii-appen, bliver du bedt om at give MyMonii en række oplysninger om dig selv og dine familiemedlemmer. Vil du læse mere om hvordan MyMonii behandlinger personoplysninger kan du læse mere her: Privatlivspolitik.

Lovvalg og tvister

Vilkårene er undergivet dansk ret.

Kundeservice

Har du spørgsmål til MyMonii Pay eller MyMonii appen, kan du kontakte MyMoniis kundeservice på mail hello@mymonii.com.