Hent MyMonii

MyMonii Investering

MyMonii Investering er et investerings-spil udviklet specielt til børn og unge, med det formål at give dem den første introduktion til investeringens verden. Kort fortalt fungerer det på denne måde:  

Pengene bliver i jeres familie. Gevinst og tab udlignes mellem forældersaldoen og barnets investeringskonto.
For at gøre det simpelt, har vi udvalgt en håndfuld danske aktier og fonde, som dit barn kan investere i.
Dit barn investerer selv en del af sin opsparing, og lærer på den måde at skulle tjene sine egne penge, spare op og investere.
MyMonii Investering er en Premium funktion.

Husk at du altid er velkommen til at skrive til os på: hello@mymonii.com, hvis du oplever problemer, har spørgsmål eller blot vil dele lidt feedback med os.

MyMonii Investering: Hvorfor er det en god ide?

Hos MyMonii har vi lavet et læringsværktøj, hvor man kan lære at investere helt risikofrit under mor og fars vinger, inden man kommer ud i den rigtige verden. 
Vi mener, at investering er for alle. Uanset hvem du er og hvor meget du har, så kan dine børn også lære at investere.

Når vi lærer børn at investere, giver vi dem chancen for at høste fordelene ved langsigtede investeringer, så hvert barn kan vokse op og have en sund økonomisk forståelse for penge. Hvis man har styr på sin økonomi, så er der en bekymring mindre i livet. 

Dine børn ved måske ikke nøjagtigt, hvad det vil sige at investere, men de kan helt sikkert lære det. MyMonii Investering er nemlig designet kun til børn og unge mellem 7 og 18 år. De kan lære om aktier, ETF'er, diversificering og mere? Men i MyMonii starter vi med det grundlæggende.

Børnene kan starte tidligt med at lære det basale om at investere og få chancen for at lære og lave fejl med sin forælder ved sin side. Når de er voksne, har de viden og praksis til at bygge økonomisk lykkelige liv for sig selv (og deres børn og deres børns børn).

Sådan kommer du igang med MyMonii Investering

01.

01. Lær at spare op først. Invester derefter

Ligesom med alt andet læring, bør man starte med at lære børn det grundlæggende i pengestyring, før de investerer. Vis dem, hvordan du tjener og sparer penge op, før du lærer dem om aktier og ETF'er. Når de har sparet penge op og har lært at tænke over sit forbrug, kan du introducere dem til verdenen af ​​investeringer.

Der er i øjeblikket kun adgang til forudbestilling af MyMonii kortet. Så snart vi er klar til at sende kort ud, vil du blive bedt om at bekræfte alle de indtastede oplysninger.

02. Learning by doing 

Børn lærer ved at prøve sig frem og være hands-on - så sæt dem i førersædet! Når de har styr på at spare op og tænke over hvordan de bruger deres penge, skal kan du aktivere MyMonii Investering i appen. Når du har aktiveret funktionen i appen for dit barn, kan de selv gå igang med at undersøge funktionen og prøve hvordan det vil være at købe en aktie. Vi har bevidst valgt aktier og ETF’er som har mindre risiko.

Der er i øjeblikket kun adgang til forudbestilling af MyMonii kortet. Så snart vi er klar til at sende kort ud, vil du blive bedt om at bekræfte alle de indtastede oplysninger.
01.

03. Lad tiden arbejde

Her i MyMonii vil vi ikke opfordre til at børnene bliver små day-traders. Det er nemlig vigtigt at lære at være tålmodig og lade tiden arbejde når det kommer til at investere. 
Når vi anbefaler at have tålmodighed og lade tiden arbejde skyldes det, at markedet historisk bevæger sig opad over tid. Det betyder, at der er en større chance for, at dine børn kan tjene penge med deres penge, hvis de giver dem tid til at vokse.

Der er i øjeblikket kun adgang til forudbestilling af MyMonii kortet. Så snart vi er klar til at sende kort ud, vil du blive bedt om at bekræfte alle de indtastede oplysninger.

Mest stillede spørgsmål

Hvordan fungerer MyMonii Investering?
Hvordan aktiverer jeg MyMonii Investering for mit barn?
Hvordan sætter mit barn sin investeringskonto op?
Er der en risiko ved at bruge MyMonii Investering?
Hvordan får mit barn penge på sin investeringskonto?

Kom i gang med MyMonii gratis

Det tager kun få minutter at samle familien