Hvorfor koster MyMonii Premium 29kr/måned?

Vi har brugt de seneste 12 måneder på at researche og udvikle en betalingsløsning til børn og unge, som lever op til børnefamiliers behov, og som man ikke kan få andre steder.

For 29kr/måned får børnene deres eget fysiske betalingskort, som virker både i butikker og online. Man kontrollerer og overfører penge til kortet fra forældre-appen.

Derfor er MyMonii Premium anderledes

Med MyMonii Premium har vi bygget en unik betalingsløsning til børn, som man ikke kan få hos banken. MyMonii Premium er langt mere end et betalingskort til børn:

App og kort i én

MyMonii kortet er forbundet til MyMonii-appen. Fra forældre-appen kan der overføres penge til kortet. Kortet virker også med opgave- og lommepenge funktionerne som kendes fra MyMonii.

Mulighed for 100% forældrekontrol

Som forælder kan man vælge at sætte forbrugsgrænser, blokere/aktivere kortet og modtage notifikationer for hvert køb.

Nemt overblik til børn og forældre

I appen får både forældre og børn et simpelt, lærerigt og nemt overblik over barnets forbrug.

Overfør penge til dit barn på sekunder

Står dit barn og mangler penge akut? Intet problem. På få sekunder kan du overføre penge til barnet.

Hvorfor 29kr/måned?

Prisen afspejler de udgifter vi har til at udvikle appen, trykke kortet, og til at fastholde et højt support-niveau. I modsætning til bankerne tjener MyMonii ikke penge på renter, gebyrer eller lån, men MyMonii betaler til gengæld gebyrer, hver eneste gang der er aktiviteter på kortet.

Det er ekstremt vigtigt for os, at vi har fuld gennemsigtighed om vores priser og ingen skjulte gebyrer. Derfor kan du altid skrive med yderligere spørgsmål til hello@mymonii.com.

MyMonii premium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare,

Kom i gang med MyMonii gratis

Det tager kun minutter at samle familien