help.png

Har du brug for hjælp?

Få svar på de oftest stillede spørgsmål til MyMonii app'en

 

Ofte stillede spørgsmål


Digitalt, fysisk, virtuelt - hvor bliver pengene af?

MyMonii hjælper dig med at holde overblik over børnenes lommepenge og giver dem mulighed for at forstå værdien af penge i en mere og mere digital verden. De penge der sættes ind, trækkes fra eller tjenes igennem opgaver og transaktioner er kun virtuelle penge og bliver først “ægte” ved udbetalingen. Her kan du selv vælge om du foretrækker udbetalingen kontant (fysisk) eller igennem MyMonii Pay (digitalt).

Kontant: For at udbetale penge til dit barn skal du som forælder selv trække penge fra barnets MyMonii konto og efterfølgende f.eks. betale dem i kontanter til barnet.

MyMonii Pay (digitalt): Hvis du knytter et Dankort til barnets MyMonii app kan beløbet på barnets MyMonii opsparing benyttes til at betale i butikker der har mulighed for betaling med Dankortappen. Du styrer selv, hvor meget barnet må bruge og der kan aldrig bruges mere end der står på barnets MyMonii opsparing eller det beløb du fastlægger under forbrugsgrænse. Du kan forsat stadig selv trække beløb ud fra barnets app og udbetale dem selv.


Hvordan kommer jeg i gang med MyMonii?

- Det første du skal gøre, er naturligvis at hente vores app i Apple's Appstore eller Google Play. Herefter vil app'en guide dig til at oprette en bruger og ligeledes hvordan du inviterer resten af familien.

- Bemærk, at du først vil få det fulde udbytte af MyMonii, når der er oprettet minimum en forælder og et barn. Dog er der ingen øvre begrænsning på antallet af familiemedlemmer.


Hvordan inviterer jeg til min MyMonii familie?

- Du kan både invitere folk til din familie, når du opretter din egen bruger. Derudover kan du altid gøre det fra dine indstillinger og under menupunktet 'Familie'.

- Når du har sendt en invitation vil telefonnummeret automatisk blive tilknyttet din familie og ligeså snart modtageren opretter sin profil, vil han eller hun automatisk blive tilknyttet jeres fælles MyMonii familie. Oftest vil den inviterede person modtage en SMS, der fortæller hvorfra de kan hente MyMonii app'en, men skulle det ske, at den ikke når frem, kan han eller hun blot selv hente app'en fra App Store eller Google Play.


Virker MyMonii på alle telefoner og tablets?

- MyMonii virker kun til Apple (iOS 9.0+) og Android (5.0+) telefoner.


Hvad er MyMonii Pay?

- MyMonii Pay er vores betalingsløsning, der giver dit barn mulighed for at betale med app'en og sine lommepenge ude i butikkerne. Du kan læse alt omkring MyMonii Pay her


Jeg har et problem med app'en, hvad gør jeg?

- Langt de fleste problemer vil du kunne løse, blot ved at sikre at din telefon (og dine børns) er opdateret med den nyeste version af MyMonii app'en og ligeledes iOS eller Android.

- Du er desuden altid meget velkommen til at skrive til os på hello@mymonii.com for at få hjælp, uanset hvad problemet er.


Hvordan er sikkerheden?

- MyMonii og vores app er sikkerhedscertificeret og herudover samarbejder vi med Nets omkring sikring og hemmeligholdelse af dine kortoplysninger, betalinger og lign. der behandles fuldstændig krypteret.


Kan jeg få slettet min bruger eller data?

- Vi vil naturligvis være super kede af, hvis ikke du længere ønsker at anvende MyMonii. Men du har altid ret til at kontakte os, for at få slettet din bruger eller dine data. Du skal blot skrive til hello@mymonii.com.

- Vi vil gerne understrege, at vi udelukkende opsamler og anvender data med henblik på at optimere din brugeroplevelse i app'en. Vi kigger desuden aldrig på individuelle data, medmindre du kontakter os i forbindelse med at få hjælp til app'en.


Jeg har en fed idé til MyMonii, hvad gør jeg?

- 90% af alle ændringer vi foretager, er baseret på input fra vores brugere. Derfor er vi super begejstrede, når nogen engagerer sig så meget, at de ønsker at bidrage til MyMoniis videre udvikling. Du er derfor MEGET velkommen til at dele dine tanker og idéer på hello@mymonii.com.


Annuller en udført opgave

- Er opgaven markeret som udført uden at være det? Se hvordan du ændre det her.

 
 

Træk penge fra barnets opsparingen

- Har dit barn “lånt” penge til et online spil, eller noget andet sjovt, kan du nemt trække beløbet fra deres opsparede beløb i MyMonii app’en. For at lære hvordan du fratrækker beløb fra opsparingen, kan du se denne video.


Sæt penge ind på barnets opsparing

- Ønsker I at sætte is penge fra bedstemor ind på MyMonii app’en eller fødselsdagspengene, så kan det gøres ved at redigere det optjente beløb. Se denne korte video med hvordan du gør.


Marker opgaven som udført af barn

- Når en opgave bliver klaret, skal den markeres som løst for at udløse belønning. Se i denne video hvordan du markerer en opgave som løst.


Opret et beløb til fast overførsel

- Vil du overføre et fast beløb f.eks lommepenge en gang om ugen eller hver 14 dag, kan dette sættes op i MyMonii app’en. Du kan se hvordan du sætter det op i denne korte video.


Opret en ny opgave

- Få hjælp til at oprette en ny opgave som dit barn kan løse i MyMonii app’en. Få hjælp ved at se denne video.


Rediger en eksisterende opgave

- Sneg der sig en stavefejl ind eller har en af Jeres opgaver ændret indhold, så kan du nemt redigere i teksten. Se hvordan du ændre teksten i denne video.


Rediger beløbet på en eksisterende opgave

- Har du fået oprettet et forkert beløb til en opgave, eller skal beløbet blot ændres, så kan du få hjælp i denne video. Beløbs ændringen vil kun være gældende for fremadrettede opgaver.


Sæt forbrugsgrænse for MyMonii Pay

- Bruger dit barn MyMonii Pay, kan det være en idé at sætte en forbrugsgrænse, så du altid har fuld kontrol over, hvor mange penge de kan bruge. Se hvordan du sætter forbrugsgrænsen her.


Slet en fast opgave

- Opgaver kan ændre sig over tid. Er du i tvivl om hvordan man sletter en allerede eksisterende opgave, så se denne video.


Inviter dit barn til MyMonii app'en

- Så snart I er minimum en voksen og et barn samlet, kan I benytte MyMonii app’en fuldt ud. For at sende en invitation skal du bruge dit barns mobilnummer. Se hvordan du inviterer dit barn i denne video.