appdownload.png

Download app

MyMonii virker til alle Apple og Android telefoner
og tablets med iOS 9.0+ eller Android 5.0+

 

Download app'en her


MyMonii

Mere end 45.000 danske familier benytter allerede MyMonii, som er en gratis app til hele familien, der gør det sjovt, legende og let for børn og unge at lære om værdien af penge.

Vi ønsker, at give familier en praktisk og sjov måde til at arbejde med økonomisk læring på. I takt med at samfundet bliver mere digitalt og kontantløst, og hvor børn og unges ønsker, forventninger og forbrugsvaner skyder i vejret, bliver det desto vigtigere end nogensinde før, at de allerede i en tidlig alder får et sundt forhold til penge, hvordan de tjenes og hvad det betyder, når de er brugt.

Som forælder, får du et simpelt værktøj til at administrere dit barns lommepenge og opsparing. Du kan overføre faste lommepenge til dit barn og derudover oprette opgaver og faste huslige pligter, som barnet efterfølgende kan løse for at tjene et tilskud til deres opsparing.

MyMonii er den mest vanedannende app vi nogensinde har brugt i vores familie, og jeg kan på det kraftigste anbefale den til andre familier!
— Familien Nielsen

Som barn, kan du foruden at løse opgaver også hele tiden følge med i, hvor mange penge du har optjent. Som noget helt nyt, understøtter app’en også Dankort på mobilen. Det betyder, at dine forældre kan tilknytte deres Dankort til din app, hvilket giver dig mulighed for at betale for dine egne ting ude i butikkerne.

Som noget helt nyt, kan du som forælder tilknytte dit Dankort direkte til barnets app, som man kender det fra andre mobile betalingstjenester. Herved kan barnet bruge app’en, præcis som et normalt Dankort ude i de fysiske butikker og se indvirkningen på deres opsparing, straks efter at et køb er afsluttet. En stor fordel er, at du som forælder har fuld kontrol over barnets MyMonii saldo, og at det er den, som er afgørende for hvor mange penge han eller hun kan bruge. Som forælder vil du derfor altid have 100% kontrol og overblik over dit barns forbrug og deres opsparing.